Betrouwbaar en eerlijk beheer de persoonlijke benadering

Onze missie is om bewoners en eigenaren van gesplitst vastgoed optimaal gebruik te laten maken van hun eigendom. Kwaliteit, oprechtheid en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij ontzorgen VvE’s en vastgoedeigenaren en bouwen samen aan een lange termijn relatie. Afspraak is afspraak, daar zijn wij duidelijk over.
VvE beheer is onze kerntaak, wij zijn een allround professionele dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren en bezitters van vastgoed.

Geen grootspraak en wollige verhalen, maar eerlijke en transparante samenwerking op een vriendelijke en doortastende manier. Dat is onze grondhouding en werkwijze. Weten wat er speelt binnen de VvE!

VvE beheer verzorgen wij op een professionele manier, maar we zijn vooral ook een betrokken samenwerkingspartner.

Op de allereerste plaats staat het woonplezier van de eigenaren en een goede harmonieuze sfeer. Een goed onderhouden gebouw, een financieel gezonde vereniging en een actieve vergadering vormen hiervoor de basis. Een positief gevolg hiervan is bijvoorbeeld dat de woningen meer waardevast zijn en beter verkoopbaar.

VvE beheer is bedoeld om Verenigingen van Eigenaren te ondersteunen deze uitgangspunten na te streven en gedeeltelijk of geheel hierin te ontzorgen. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd.

Met deze uitgangspunten geven wij passende invulling aan het gewenste VvE beheer. Wij leveren maatwerk voor elke VvE vanuit vier invalshoeken:

Administratief beheer;
Financieel beheer;
Secretarieel beheer;
Technisch beheer.
Wilt u meer weten over ons VvE beheer, de mogelijkheden en de kosten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek, vraag een offerte aan of laat ons u terugbellen.